ویژگی های غذای سالم كارشناسان: محمدحسین عزیزی(رئیس انجمن صنایع غذایی ایران) و كوروش قادری(رئیس اداره میراث استان كردستان)
جشنواره سفره ایرانی و فرهنگ گردشگری غذایی استان هرمزگان كارشناسان: مهرانگیز سالاری(كارشناس و محقق خوراكی های هرمزگانی)
استان هرمزگان و تنوع غذایی استان كارشناسان: خانم مهرانگیز سالاری(كارشناس و محقق خوراكی های هرمزگانی) و خانم آمنه تبرزد(كدبانویی از استان هرمزگان)
جشنواره شیرینی استان همدان كارشناسان: علی خاكسار(معاون گردشگری اداره كل میراث فرهنگی و گردشگری همدان) و خانم مولود ایل بیگی(كدبانو استان همدان(جشنواره شیرینی استان)
جشنواه سفره ایرانی استان همدان كارشناسان: علی خاكسار(معاون گردشگری اداره كل میراث فرهنگی و گردشگری همدان)
جشنواره غذاهای گیاهان خوراكی استان كردستان كارشناسان: كوروش قادری(رئیس اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شهرستان سنندج) و لیلا زارع(نفر اول جشنواره گیاهان خوراكی استان كردستان)
استان كردستان و معرفی ظرفیت های غذایی استان كارشناسان: كوروش قادری(رئیس اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شهرستان سنندج) و خانم پرشنگ فاطمی(كدبانوی كردستانی)
جشنواره بین المللی غذاهای كشورهای جاده ابریشم(اكو) كارشناسان: ابوالفضل اجلی(مسئول دبیرخانه جشنواره ملی آش در استان زنجان و رئیس گروه مراكز و خدمات گردشگری استان)، خانم بتول نقی زاده كاخكی(نماینده ایران در جشنواره بین المللی)
جشنواره ملی آش در استان زنجان كارشناسان: ابوالفضل اجلی(مسئول دبیرخانه جشنواره ملی آش در استان زنجان و رئیس گروه مراكز و خدمات گردشگری استان)، خانم ربابه محمدی(سر آشپز برتر استان زنجان)
معرفی فرهنگ غذایی استان و شهرها و مناطق مختلف استان، پا سفره ای ها، غذاها، نان ها، شیرینی های محلی استان ایلام كارشناس: بتول نقدی(فرهنگیار ایلام)
معرفی فرهنگ غذایی استان و شهرها و مناطق مختلف استان، پا سفره ای ها، غذاها، نان ها، شیرینی های محلی استان آذربایجان شرقی- قسمت دوم كارشناسان: رامین اسبقی(رئیس اداره میراث تبریز)
معرفی فرهنگ غذایی استان و شهرها و مناطق مختلف استان، پا سفره ای ها، غذاها، نان ها، شیرینی های محلی استان آذربایجان شرقی كارشناسان: رامین اسبقی(رئیس اداره میراث تبریز)
جشنواره غذا و شیرینی های گیاهی ایلام كارشناسان: بتول نقدی(فرهنگیار و داور نخستین جشنواره غذایی ایلام)
معرفی فرهنگ غذایی استان و شهرها و مناطق مختلف استان، پاسفره ای ها، غذاها، نان ها و شیرینی های محلی استان آذربایجان غربی كارشناسان: زهرا قاسمی(فرهنگیار استان)
معرفی فرهنگ غذایی استان و شهرها و مناطق مختلف استان، پاسفره ای ها، غذاها، نان ها و شیرینی های محلی استان خراسان جنوبی- قسمت دوم كارشناسان: حسین صمدی(فرهنگیار خراسان جنوبی) و خانم بیجار(كدبانوی خراسان جنوبی)
معرفی فرهنگ غذایی استان و شهرها و مناطق مختلف استان، پا سفره ایی ها، غذاها، نان ها، شیرینی های محلی استان خراسان جنوبی كارشناسان: حسین صمدی(فرهنگیار خراسان جنوبی) و خانم بیجار(كدبانوی خراسان جنوبی)