تخصیص روزانه 64 میلیون لیتر نفتگاز به حوزه حمل و نقل كشور
معاون حقوقی ستاد مركزی مبارزه با قاچاق كالا و ارز از تخصیص روزانه 64 میلیون لیتر سوخت نفتگاز (گازوئیل ) به حوزه حمل و نقل كشور خبر داد.
اسماعیل علیدادی در برنامه روی خط اقتصاد رادیو اقتصاد افزود: از سهم 130 میلیون لیتر گازوئیلی كه به همه مصارف در كشور تخصیص داده میشود فقط 64 میلیون لیتر مربوط به حوزه حمل و نقل است.
وی همچنین اظهار داشت: بیشترین مصارف گازوئیل در كشور مربوط به حوزه حمل و نقل و سپس نیروگاهها، بخش كشاورزی، معادن و موارد دیگر است.
معاون حقوقی ستاد مركزی مبارزه با قاچاق كالا و ارز گفت: در هشت ماهه سال جاری 40 هزار و 612 پرونده به ارزش 271 هزار میلیارد ریال بابت قاچاق سوخت در كشور تشكیل شده است.
وی افزود: اگر این عدد را با عدد هشت ماهه سال قبل در كنار هم بگذارید سرجمع 180 میلیون لیتر قاچاق سوخت می شود.
علیدادی بیان داشت: این در حالیكه با سامانه داپ یا دوربین پلاك خوان خودرو نزدیك به 260 میلیون لیتر از قاچاق سوخت جلوگیری شده است.
وی عنوان كرد: سند حمل از مواردی كه باید خیلی مورد توجه قرار گیرد تا حمل صوری در كشور اتفاق نیفتد.
معاون حقوقی ستاد مركزی مبارزه با قاچاق كالا و ارز در ادامه بر ضرورت پیشگیری از وقوع قاچاق سوخت در كشور تاكید كرد و افزود: ناگفته نماند اقدامات برخوردی و مقابلهای زیادی هم به تازگی در این حوزه اتفاق افتاده اما برای پیشگیری از قاچاق سوخت باید توان بیشتری گذاشت.
وی اظهار داشت: اگر بتوان با انجام اقدامات دقیق و همینطور تعامل و هم افزایی بین دستگاهی جلوی قاچاق سوخت گرفته شود وضعیت به مراتب بهتر خواهد شد.
علیدادی در ادامه ضمن اشاره به اسناد حمل در دو بخش برون و درون شهری عنوان كرد: در بحث حمل صوری هبچ گونه حملی اتفاق نمیافتد اما هم سند حمل و هم سوخت دریافت میشود.
وی اظهار داشت: هم اكنون در كشور به ازای بارنامههای صادره سوخت به ناوگان حمل و نقل كشور تخصیص پیدا میكند.
معاون حقوقی ستاد مركزی مبارزه با قاچاق كالا و ارز گفت: برخی افراد چه در بخش مسافری و چه در بخش باری هیچ حمل و نقلی انجام نمیدهند اما هم سند حمل و هم سوخت دریافت می كنند.
وی افزود: این سوخت به قیمت آزاد فروخته و در نهایت به صورت قاچاق از كشور خارج میشود.