گذر زندگی افراد تنها از مسیر كنكور نمی‌گذرد

سخنگوی كمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: گذر زندگی افراد تنها از مسیر كنكور نمی‌گذرد بلكه راه‌های بسیاری برای موفقیت و پیشرفت وجود دارد.

احسان عظیمی راد در برنامه هشت صبح رادیو اقتصاد افزود: كنكور از مشكلات اساسی در كشور است.

وی اظهار داشت: كنكور در ذهن بسیاری از خانواده‌ها یا دانش آموز اینگونه تداعی شده كه آینده مسیر زندگیشان را تعیین می‌كند.

سخنگوی كمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: این باعث می‌شود خانواده‌ها دست به هر اقدامی بزنند تا آینده فرزندانشان از این مسیر تامین شود.

وی افزود: كسانی كه در فضاهای آموزشی كشور فعالیت می‌كنند به خوبی می‌دانند كه اینطور نیست یعنی مسیر آینده زندگی افراد تنها از مسیر كنكور نمی‌گذرد.

عظیمی راد اظهار داشت: سال‌ها در كشور به خصوص در مجلس شورای اسلامی بحث بر سر اینكه كنكور حذف شود.

وی عنوان كرد: با توجه به اینكه همیشه تعداد داوطلبان ازتعداد صندلی های دانشگاه‌ها بیشتر است به همین سبب حذف كنكور در زمان حاضر امكان پذیر نیست از این رو باید راهكار جایگزینی در نظر گرفته شود.

سخنگوی كمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: برای تحقق این مهم باید از طریق فضای مجازی، رسانه‌ها و سایر بسترهای فرهنگی و هنری شرایطی در جامعه ایجاد شود كه مسیر دانشگاه و كنكور مسیر اصلی آمال و آرزوهای دانش آموزان قرار نگیرد.

وی در ادامه با بیان اینكه در حال حاضر كنكوردر كشور وجود دارد، افزود: متاسفانه در كنار این مسئله، موسسات كنكور هم به صورت متنوع و گسترده در سطح كشور شكل گرفته و مشغول فعالیت هستند.

عظیمی راد بیان داشت: خانواده‌ها برای موفقیت فرزندان خود در كنكور به ناچار تن به اینگونه موسسات و شركت‌ها می‌دهند.

وی یادآورشد: این در حالیكه بارها از سوی رتبه‌ برترها در كشور اعلام شده كه به هیچ عنوان برای موفقیت در كنكور در مسیر اینگونه موسسات و شركت‌ها قرار نگرفته اند.

1403/10/23
|
10:34
دسترسی سریع