وجود 700 مركز آموزش فنی حرفهای در سطح كشور
معاون پژوهش، برنامهریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای از وجود 700 مركز آموزش فنی حرفهای در سطح كشور خبر داد.
فاطمه منصوری در برنامه روی خط اقتصاد رادیو اقتصاد افزود: بطوركلی در كارگاههای مختلف این مراكز تجهیزات مورد نیاز و تا حدودی به روز وجود دارد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر مراكز آموزش فنی حرفهای كشوراز موقعیت مناسبی برای ارائه آموزشهای مهارتی به خصوص در حوزه دانش آموزی قرار دارند.
معاون پژوهش، برنامهریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور گفت: با توجه به اهمیت حوزه مهارت آموزی ضرورت ایجاد میكنند تعداد بیشتری از افراد جامعه در این حوزه وارد و توانمند شوند.
وی افزود: مهارت آموزی در كشور نقش مهمی در رونق اشتغال، كارآفرینی و توسعه پایدار دارد.
منصوری بیان داشت: مقام معظم رهبری، رئیس جمهور و دیگر مسئولان كشور بر توسعه مهارت آموزی در جامعه تاكید موكد دارند.
وی افزود: جدا از این در برنامه هفتم توسعه هم تاكید شده مبنی بر اینكه 50 درصد از ظرفیتهای آموزشی وزارت آموزش و پرورش به آموزشهای مهارتی اختصاص پیدا كند.
معاون پژوهش، برنامهریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور گفت: بطوركلی در این زمینه نیاز به این بود كه سازمان آموزش فنی حرفهای كشور ورود جدی داشته باشد و به كمك وزارت آموزش و پرورش بشتابد.
وی افزود: دو سازمان مزبور امكانات و ظرفیتهای مشترك زیادی در اختیار دارند و می توانند با هم به اشتراك بگذارند و جمعیت بیشتری را درگیر آموزشهای مهارتی كنند.
منصوری بیان داشت:دانشآموزان برای اینكه مهارتهای كاربردی را فرا گیرند و در آینده بتوانند در محیطهای كاری بهترین عملكرد را از خود به نمایش بگذارند باید در كنار محتواهای تئوری، مهارتهای عملی و نرم را نیز فرا گیرند.
وی در ادامه به طرح همنوا اشاره كرد و افزود: طرح مزبوربا پیشنهاد سازمان آموزش فنی و حرفهای كشور و بر اساس تأكیدات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم مهارتآموزی دانشآموزان، رویكرد رئیسجمهور در توسعه آموزشهای مهارتی و اجرای تكالیف برنامه هفتم پیشرفت در افزایش سهم آموزشهای فنی و حرفهای تدوین و ارایه شده است.
معاون پژوهش، برنامهریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور اضافه كرد: این طرح بر پایه به اشتراكگذاری ظرفیتهای آموزش و پرورش و سازمان آموزش فنی و حرفهای با هدف رشد و توسعه آموزشهای مهارتی و نیز گسترش عدالت آموزشی تدوین شده است.
وی یادآورشد: بر اساس طرح همنوا با تركیب منابع و امكانات موجود ضمن افزایش بهرهوری، امكان ارائه آموزشهای مهارتمحور با كیفیت بالاتر به منظور آمادهسازی دانشآموزان جهت ورود به بازار كار فراهم خواهد شد.