جایگزینی 1.8 میلیارد دلار واردات با تولید داخلی
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری، سلامت و فناوریهای پزشكی گفت: بر اساس آمار تاكنون از سوی دانش بنیانهای فعال در حوزههای زیست و بیوتكنولوژی 1.8 میلیارد دلار وارداتهای قبلی با تولید داخلی در كشور جایگزین شده است.
مصطفی قانعی در برنامه روی خط اقتصاد رادیو اقتصاد افزود: این میزان تاثیر دانش بنیانهای فعال در حوزه زیست و بیوتكنولوژی تا به امروز در كشور بوده است.
وی اظهار داشت: یك برنامه جدیدی به وزارت بهداشت داده شده كه با همكاری دانش بنیانها حاضرند طی چها رسال آینده یك میلیارد دلار دیگر میزان ارزبری را با تولید داخل كاهش دهند.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری، سلامت و فناوریهای پزشكی گفت: این دانش بنیانها علاوه بر ایجاداشتغال، فراهم كردن زمینه صادراتی و قطع وابستگی می توانند به شدت مقاومت پذیری بخش سلامت را در كشورافزایش دهند.
وی افزود: تفاوتهای روزمره ارز همیشه باعث متاثر شدن بخش تولید و واردات در كشور شده كه خوشبختانه دانش بنیانها با تولید داخل این مهم را هم خیلی خیلی كم كرده اتد.
قانعی بیان داشت: گاهی وقت ها در نقل و انتقال پول مشكلاتی حادث میشودكه باز هم دانش بنیانها میتوانند این تنشها را كم كنند.
وی عنوان كرد: رفع مشكل ارزی دومین مسئله دانش بنیانها در كشوراست مسئله ای اولی كه رفع می كنند بحث امنیت است.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری سلامت و فناوریهای پزشكی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینكه برنامه مدونی برای حمایت از شركتهای دانش بنیان در كشور وجود دارد،گفت: قانون جهش تولید دانش بنیان یك قانون مترقی است كه در مجلس شورای اسلامی تصویب شده است.
وی افزود: این قانون طی یك یا دو سال آینده موضوع دانش بنیانی را در كشور دچار تغییر و تحول اساسی خواهد كرد.
قانعی یادآور شد: اجرای این قانون از لحاظ اثرگذاری بر روی دانش ها بسیار حائز اهمیت است.