صادرات در بازارچههای مرزی سیستان و بلوچستان به 92 هزار كشنده رسید
مدیر بازارچههای بین مرزی سیستان و بلوچستان گفت: صادرات در بازارچههای مرزی این استان به 92 هزار كشنده رسیده است.
مبین علی میر در برنامه پنجره اقتصاد رادیو اقتصاد افزود: این تعداد كشنده از ابتدای تشكیل بازارچههای مرزی در استان سیستان و بلوچستان تاكنون بی سابقه است.
وی همچنین اظهار داشت: بازارچههای مرزی این استان كه بیشترین صادرات را دارند می توان در حوزه افغانستان بازارچه مرزی میلك، در حوزه پاكستان بازارچه مرزی ریمدان و همینطور بازارچههای پیشین، كوهك و میرجاوه اشاره كرد.
مدیر بازارچههای بین مرزی سیستان و بلوچستان گفت:بطوركلی از بازارچه های مرزی میلك و ریمدان این استان به ترتیب 12 و 30 هزار تریلی صادرات انجام شده است.
وی در ادامه افزود: در حال حاضر سیب زمینی، پیاز ،گوجه فرنگی، بادمجان، خرما، سیمان، كلینكر ،كاشی، سرامیك و بسیاری موارد دیگراز بازارچههای مرزی استان سیستان و بلوچستان صادر میشود.
میر بیان داشت: جمعیت دو كشور پاكستان و افغانستان 300 میلیون نفر است.
وی عنوان كرد: این دو كشور بازار بكر و گستردهای برای ایران ایجاد كرده است.
مدیر بازارچههای بین مرزی سیستان و بلوچستان گفت: این استان به دلیل همجواری با افغانستان و پاكستان مبادلات تجاری و بازرگانی قابل توجهی با این دو كشور دارد.
وی افزود: صادرات كالا از بازارچههای مرزی استان سیستان و بلوچستان سال 1399 و 1400 به ترتیب 33 و 58 هزار دستگاه كشنده بوده است.
میر عنوان كرد: هم اكنون صادرات در بازارچههای مرزی استان به 92 هزار كشنده رسیده است.
وی خاطرنشان كرد: رشد صادرات در بازارچه مرزی پیشین و كوهك در استان سیستان و بلوچستان به ترتیب 71 و 52 درصد است.
مدیر بازارچههای بین مرزی سیستان و بلوچستان یادآور شد: بازارچه های مرزی به عنوان یكی از اهرم های مهم در ایجاد اشتغال،صادرات و توسعه روابط تجاری با كشورهای همجوار تاثیر قابل توجهی در فعالیتهای اقتصادی دارند.