جای خالی سرمایه‌گذاری در آب برای گردشگری دریایی در كشور

یك فعال در حوزه گردشگری دریایی گفت: متاسفانه تاكنون هیچگونه سرمایه‌گذاری در داخل آب برای گردشگری دریایی در كشور به معنای واقعی صورت نگرفته است.

مهدی زارع در برنامه سفر تا صنعت رادیو اقتصاد افزود: ایران پنج هزار و 800 كیلومتر ساحل دارد كه از این میزان چهار هزارو 900 كیلومتر ساحل در جنوب كشور واقع شده است.

وی اظهار داشت: بطوركلی زیرساخت های بخش دریایی و گردشگری دریایی نگاه به داخل آب است در حالیكه متاسفانه نگاه در بخش زیرساخت‌ها نگاه به پس كرانه و ساحل است.

این فعال در حوزه گردشگری دریایی گفت: سرمایه گذاری در بخش داخل آب مثل پس كرانه و سواحل در تمام دنیا با دولت است و بخش بهره‌برداری به بخش خصوصی جهت توسعه واگذار می‌ شود.

وی در ادامه افزود: بطوركلی در خصوص موضوعات مختلف از قبیل راه، آسفالت، ناوگان حمل و نقل عمومی، پاركینگ، تخصیص وام برای نوسازی خودروهای فرسوده،اختصاص وام برای خرید خودرو و بسیاری موارد دیگر در كشور بحث می شود اما متاسفانه هیچ بحثی در خصوص ایجاد پاركینگ شناوردر دریا برای عموم مردم نمی‌شود.

زارع بیان داشت: بخشی كه سازمان بنادر و دریانوردی كشور متولی است طی این سال‌ها به خوبی به وظیفه خود عمل كرده كه البته این بخش جدا از بحث گردشگری است.

وی عنوان كرد: برای مثال كشور در بخش شناورهای تفریحی چه در بعد مسافت‌ های كوتاه ساحلی و چه در بعد مسافت‌ ها و سفرهای بین‌المللی تاكنون نتوانسته خدمات مناسبی به مردم ارائه دهد.

این فعال در حوزه گردشگری دریایی گفت: شناورسازهای تفریحی خصوصی دربخش گردشگری دریایی كجا هستند چرا كشور در این حوزه نتوانسته‌ ارائه خدمات مناسب بویژه تسهیلات خوب به مردم جهت خرید شناورهای تفریحی اعطا كند.

وی در ادامه با بیان اینكه بخش گردشگری دریایی در كشور به معنای واقعی مغفول مانده است، افزود: گردشگری دریایی در دنیای امروز از جذاب ترین و هیجان انگیزترین صنعت‌های درآمدزا و اشتغال آفرین محسوب می شود.

زارع با بیان اینكه گردشگری دریایی فرصتی مغتنم برای رونق اقتصادی است، یادآور شد: ظرفیت كشور ایران در این حوزه بسیار بالا و باید از این موقعیت به بهترین وجه ممكن در جهت رشد اقتصادی ،ایجاد اشتغال و بسیار موارد دیگر استفاده كرد.

1403/09/10
|
09:49
دسترسی سریع