نوسازی خودروهای فرسوده سنگین در كشور یك ضرورت است

یك كارشناس خودرو بر ضرورت نوسازی ناوگان خودروهای فرسوده سنگین به ویژه كامیون‌ها در كشور تاكید كرد.

سعید زینعلی خان در برنامه صفر تا صد رادیو اقتصاد افزود: نتایجی كه می توان ازنوسازی ناوگان باری بالای 40 سال به دست آورد صرفه‌جویی در مصرف سوخت و همچنین ارتقای ایمنی، كاهش آلودگی و كمتر شدن سن ناوگان اشاره كرد.

وی همچنین اظهار داشت: ساخت خودروهای سنگین از دهه 40 در كشور استارت خورد.

این كارشناس صنعت خودرو گفت: ازابتدا كامیون و اتوبوس سازی مد نظر حاكمیت در كشور بود ودر عین حال این مسیر تداوم پیدا كرد.

وی افزود: متاسفانه در سال‌های اخیر برنامه‌ریزی منسجمی در این زمینه اتفاق نیفتاده است.

زینعلی خان اظهار داشت: شركت‌های طی این سال ها به صورت وارداتی خودروهایی را در داخل مونتاژ كردند اما همان چیزی كه از ابتدا كشور داشت به نحو باید و شاید توسعه پیدا نكرد.

وی عنوان كرد: همین امر باعث شده نیاز بازار در جهت به روز كردن این محصول در كشور به نحو شایسته و بایسته اتفاق نیفتادو خودروها با عمر بالای 50 تا 60 سال همچنان در جاده‌ها تردد كنند.

این كارشناس صنعت خودرو گفت: ناوگان خودروهای فرسوده سنگین مشكلات زیادی دارند كه ضعف ایمنی و مصرف زیاد سوخت از جمله این موارد است.

وی افزود: متاسفانه در این سال‌ها به موضوع نوسازی ناوگان فرسوده در كشور به خوبی پرداخته نشده است.

زینعلی خان بیان داشت: در حال حاضركشور با كمبود قابل توجهی خودرو درحوزه ناوگان حمل و نقل بار مواجه است.

وی عنوان كرد: با توجه به شرایط حاكم بر اقتصاد كشور و همینطورزمینه های تامین ارز و دیگر مسائل و مشكلات یك تفكر منسجمی نیست كه بخواهد این موضوع را برطرف كند.

این كارشناس خودرو در پاسخ به سوالی مبنی بر اینكه حضرتعالی آیا واردات خودروهای كاركرده سنگین رابه عنوان راهكاری برای نوسازی ناوگان خودروهای فرسوده در كشور می‌دانید، یادآورشد: به طور قطع در كوتاه مدت می تواند جایگزین خوبی برای خودروهای فرسوده در داخل باشد.

1403/08/22
|
09:41
دسترسی سریع