تولید زیر پله‌ای بلای جان صنعت روشنایی كشور

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره انجمن لامپ سازان ایران گفت: متاسفانه تعداد زیادی از تولید كنندگان غیر مجاز و زیر پله‌ای به امر تولید لامپ‌های ال ای دی در كشور اشتغال دارند.

محمد صاحبی در برنامه جهش تولید رادیو اقتصاد افزود: تولید لامپ رشته‌ای از50 تا 60 سال قبل در ایران آغاز شد و به مرور طی این سال‌ها لامپ‌های مختلفی از قبیل فلورسنت، كم مصرف و ال ای دی در كشور تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.

وی همچنین اظهار داشت: در حال حاضر اكثر تولیدكنندگان در این صنف لامپ‌های ال ای دی در كشور تولید می‌كنند.

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره انجمن لامپ سازان ایران گفت: فضای تولید لامپ‌های ال ای دی بسیار راحت شده و در هر سالن و كارخانه‌ای به سهولت تولید می‌شود.

وی افزود: هم اكنون بسیاری از تولید كنندگان درصنف صنعت روشنایی تولید لامپ‌های رشته را كنار گذاشته و به سمت تولید لامپ‌های ال ای دی رو آوردند.

صاحبی اذعان كرد: این تولید كنندگان در عرصه تولید لامپ‌های ال ای دی رقبای پیدا كرده اند كه هیچگونه استانداردو مدرك شناسایی ندارند بلكه به صورت غیر مجاز و زیر پله‌ای در حال تولید هستند.

وی بیان داشت: كسی هم كار به كار تولید كنندگان زیر پله‌ای ندارد و به یك معنا جلوی تولید آنان را نمی‌گیرند.

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره انجمن لامپ سازان ایران گفت: تولید لامپ در كشور بسیار راحت شده البته به نظر راحت است ولی در عمل با جان مردم سر و كار دارد.

وی افزود: اگر لامپ‌ها استاندارد و ایمنی لازم را نداشته باشند به راحتی آتش زا و حادثه آفرین خواهد بود.

صاحبی اظهار داشت: تولید لامپ های ال ای دی راحت شده اما از طرف دیگر كنترل این كالا در بازار بسیار سخت شده است.

وی عنوان كرد: سازمان استاندارد و سازمان حمایت در این زمینه كم لطفی دارندو به عبارتی لامپ‌های فاقد استاندارد و تقلبی را از سطح بازار جمع آوری نمی‌كنند.

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره انجمن لامپ سازان ایران گفت: لامپ‌های ال ای دی ابعاد كوچكی دارند وبه مرور جایگزین تمامی لامپ‌ها خواهند شد.

وی رادیو اقتصاد افزود: آینده صنعت روشنایی ال ای دی خواهد بود.

صاحبی بیان داشت: متاسفانه امروز بخش تولید و تولید كنندگان در كشور با مشكلات عدیده مواجه هستند و هرروز هم سنگ‌های مختلفی جلوی پای آنان گذاشته می‌شود.

وی وجود انواع سامانه‌ها رااز جمله مشكلات و معضلات حوزه تولید در كشور دانست و افزود: مسئولان مربوطه بایستی تكلیف را روشن كنند كه یك تولید كننده باید به چه سامانه‌های وصل شود.

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره انجمن لامپ‌سازان ایران اذعان كرد: ضرورت ایجاد می‌كند سامانه های مزبور در كشور یكپارچه شوند چرا كه امروز تعدد و پراكندگی سامانه ها خود مصیبتی برای تولید كنندگان شده است.

صاحبی یادآور شد: برای مثال سامانه تجارت، سامانه بهین یاب، سامانه تامین اجتماعی، سامانه مالیات و دارایی و بسیاری موارد دیگر هر یك بصورت مستقل فعالیت می‌كنند و این سامانه ها كار را برای تولیدكنندگان سخت و دشوار كرده‌اند.

1403/08/19
|
09:38
دسترسی سریع