كسب و كارها برای تامین سرمایه از مسیرهای قانونی اقدام كنند
یك كارشناس حوزه كسب و كار بر لزوم تامین سرمایه برای كسب و كارها مبتنی برمسیرهای قانونی در كشور تاكید كرد.
سید حمیدرضا عظیمی در برنامه شب آفتابی رادیو اقتصاد افزود: صاحبان كسب و كار هر زمانی و به هر شكلی تلاش كردند برای كسب و كار خود از مسیرهای كه قانون اجازه نداده تامین سرمایه كنند به یقین پشیمان می شوند.
وی اظهار داشت: تنها باید از مسیرهای قانونی كه قانونگذار،نظام بانكی و سیستم مدیریت كسب و كارهای كشور اجازه داده برای تامین سرمایه تلاش كرد چرا كه سایر روشها هرچه كه باشد به یقین منجر به پشیمانی سرمایه پذیر خواهد شد.
این كارشناس حوزه كسب و كار گفت: سرمایه هم مثل همه سرویسها، خدمات و محصولات مختلف دارای عرضه و تقاضاست.
وی افزود: عدهای سرمایه دارند و میخواهند در جایی سرمایهگذاری كنند ولی نمیدانند كجا اینها عرضه كننده سرمایه هستند.
عظیمی اظهار داشت: عدهای نیازمند سرمایه هستند میخواهند با پول كاری كنند ولی به اندازه كافی پول در اختیار ندارند.
وی عنوان كرد: تامین سرمایه از زمانی كه اقتصاد به شكل امروزی درآمده این مفهوم وجود داشته اما ممكن است در طول زمان شكلهای مختلفی به خود گرفته باشد.
این كارشناس حوزه كسب و كار در پاسخ به سوالی مبنی بر اینكه چه مشاغلی بیشتر نیاز به تامین سرمایه دارند، گفت: كسب و كارهای نوپا كه میخواهند سرمایه بپذیرند برای اینكه كاری را خلق كنند همینطور كسب و كارهای كه وجود دارند و احساس میكنند كه نیازمند توسعه هستند بنابراین این دو گروه بیشتر از همه نیازمند سرمایه اند.
وی افزود: تمامی بخشهای اقتصادی اعم از صنعت، خدمات، اصناف، كشاورزی همه و همه نیازمند سرمایه اند به شرط اینكه یا در حال خلق یك كالا یا خدمت جدید و یا در حال توسعه باشند.
عظیمی اظهار داشت: كسب و كارهای كه زیان میدهند برای تامین سرمایه تلاش نكنند.
وی عنوان كرد: ابتدا باید علت زیان را پیدا و بعد تشخیص دهند كه چگونه این زیان را رفع كنند و سپس به دنبال پذیرش سرمایه باشد.
این كارشناس حوزه كسب و كار یادآور شد: اگر صاحبان كسب و كار علت زیان دهی كسب و كار خود را رفع نكنند تزریق سرمایه جدید منجر به نابودی سرمایه خواهد شد.