سرشماری كشاورزی ربطی به یارانه و مالیات ندارد

رئیس گروه آمارهای منابع طبیعی و شیلات با اشاره به اجرای سرشماری عمومی كشاورزی از 12 آبان 1403 گفت: سرشماری عمومی كشاورزی در این دوره كه تا 26 آذر و به طور متوسط 45 روز طول می‌كشد به صورت الكترونیكی برگزار می‌شود.

كمایی در برنامه روزی نو رادیو اقتصاد با تأكید بر لزوم همكاری هموطنان كشاورز و دامدار در سراسر كشور در تهیه و به روز رسانی آمار بخش كشاورزی اظهار داشت: برای برنامه ریزی صحیح در بخش كشاورزی، نیاز به اطلاعات دقیق و بهنگام در سطح روستاها و شهرها است و این سرشماری عمومی، اطلاعات مهمی را از فعالیت‌های كشاورزی كشور ارائه می‌دهد.

وی افزود: با توجه به اهمیت بخش كشاورزی تصمیم سازی مناسب، هدف گذاری صحیح، برنامه ریزی دقیق و اجرای موفق در این بخش نیازمند داده‌های با كیفیت و به وقت است كه تنها از طریق سرشماری عمومی كشاورزی به دست خواهد آمد.

رئیس گروه آمارهای منابع طبیعی و شیلات تصریح كرد: آخرین سرشماری در سال 1393 اجرا شده است و با توجه به تحولاتی كه در این بخش صورت گرفته، سرشماری امسال به منظور اجرای برنامه ریزی‌های دقیق و درست امری ضروری برای كشور محسوب می‌شود.

كمایی ادامه داد: این سرشماری به دلیل ارتباط مستقیم با تامین غذای جامعه اهمیت بسیاری دارد و به همین میزان در عرصه‌های مختلف این بخش تاثیرگذار است.

این مقام مسئول با تاكید بر الزام سازمان آمار به اصل قانونی محرمانگی، تأكید كرد: در سال‌های اخیر عواملی مانند یارانه‌های نقدی و یا مالیات مانع ارائه اطلاعات درباره از دارایی‌هایی هموطنان كشاورز و دامدار شده، اما لازم است كه به هموطنانمان اطمینان دهیم كه جزئیات اطلاعات جمع آوری شده با رعایت اصل محرمانگی و بر اساس قانون در اختیار مركز آمار خواهد بود و سازمان‌هایی مانند هدفمندی یارانه‌ها یا امور مالیاتی ارائه نمی‌شود.

وی تصریح كرد: علاوه بر این، همه می‌دانیم كه اغلب تولیدات كشاورزی در روستاها و در اراضی كوچك است كه بر اساس قانون اساسا مالیاتی بر آنها تعلق نمی‌گیرد، بنابراین از هموطنان كشاورز می‌خواهیم كه نگرانی در این زمینه‌ها نداشته باشند.

رئیس گروه آمارهای منابع طبیعی و شیلات با اشاره به نوع آمارگیری‌ها و نوع گزارش گیری‌ گفت: آمارگیری در روستاهای كم جمعیت به صورت تلفنی و بقیه به صورت حضوری و مكان به مكان انجام می‌شود.

كمایی به همكاری شهرداران و دهیاران در این باره اشاره كرد و گفت: با همراهی وزارت كشور شهردار، دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی در اقناع‌سازی عمومی و تشویق روستاییان جهت همكاری و شركت در طرح سرشماری عمومی كشاورزی همكاری می‌كنند.

وی در پایان با تاكید بر اهمیت اجرای صحیح و دقیق سرشماری عمومی كشاورزی اظهار داشت: شیوه اجرای سرشماری عمومی كشاورزی به صورت الكترونیكی و برخط است و امیدواریم این سرشماری با كمترین خطا به سرانجام برسد.

1403/08/12
|
11:47
دسترسی سریع