سطح زیر كشت ذرت در كرمانشاه به 20 هزار هكتار رسید عضو هیئت علمی مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی كرمانشاه گفت: سطح زیر كشت ذرت در این استان 40 هزار هكتار بود كه متاسفانه در سال های اخیر به دلیل مسائل كم آبی به 20 هزار هكتار رسیده است. 3 سال پیش
رعایت تاریخ زمان كشت در كلزا مهمترین مولفه است عضو هیئت علمی مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی گفت: برای دستیابی به محصول قابل قبول و اقتصادی در كشت كلزا رعایت تاریخ صحیح زمان كشت مهمترین مولفه است. 3 سال پیش
آموزش كاشت و پرورش زنجبیل برنامه "مزرعه پولساز"، یكشنبه 21 آذر ماه به موضوع آموزش كاشت و پرورش زنجبیل می پردازد. 4 سال پیش
بستر سازی كاشت مهمترین عامل برداشت چغندر مطلوب عضو هیات علمی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قند، بستر سازی كاشت را مهمترین عامل برداشت محصول دانست . 6 سال پیش
میزان روغن دهی كنجد 50 درصد است مدیركل دفتر پنبه و دانه های روغنی وزارت جهاد كشاورزی با اشاره به اینكه میزان روغن دهی محصول كنجد 50 درصد است، گفت: گسترش سطح زیر كشت این محصول در تامین روغن خام كشور بسیار واجد اهمیت است. 7 سال پیش
شناخت اقلیم شرط اول احداث باغ پسته یك كارشناس كشاورزی گفت: نخستین قدم برای احداث باغ پسته شناخت دقیق از شرایط آب و هوایی منطقه است. 7 سال پیش
شناسایی 240 گونه گیاهان دارویی در قم رئیس مركز تحقیقات و آموزش جهاد كشاورزی و منابع طبیعی قم از شناسایی بیش از 240 گونه گیاهان دارویی در سطح مراتع این استان خبرداد. 7 سال پیش
كیفیت تكنولوژیكی چغندر عامل موثر در تولید شكر عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندرقند گفت: كیفیت تكنولوژیكی این محصول از جمله عوامل موثر در تولید و استحصال شكر در كارخانجات قند است. 8 سال پیش
سرمازدگی تهدید جدی بر باغات مركبات عضو هیئت علمی پژوهشكده مركبات و میوه های نیمه گرمسیری گفت: سرمازدگی از جمله عوامل تهدید آفرین باغات مركبات كشور است. 8 سال پیش