برنامه «نوآوران» شنبه 2 اردیبهشت، به سراغ تولید بومی آب شیرین كن حرارتی میرود.
به گزارش روابط عمومی رادیو اقتصاد، همه كشورهای دنیا در چند سال آینده دچار معضل كمبود آب خواهند بود. یكی از فناوریهایی كه از گذشته مورد توجه بوده، استفاده از آبهای شور در تامین آب شیرین است. مطابق با آمار منتشر شده بیش از 95% منابع آب موجود در سطح زمین به صورت آب شور است.
شیرینسازی آب فرایندی است كه در نتیجه آن، مقدار نمك و املاح معدنی موجود در آب تا حد استاندارد كاهش مییابد، به طوری كه برای مصارف آشامیدنی یا كشاورزی مناسب باشد. برای شیرین كردن آبهای شور و جداسازی نمك از آن روشهای مختلفی توسعه پیدا كرده است.
كارایی ﻫﺮﮐﺪام از اﯾﻦ فرایندﻫﺎ وابسته ﺑﻪ غلظت نمك یا املاح موجود در آب اولیه و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ارزش آب تولیدی است. تمامی فرایندهای شیرین سازی آب، نیاز به انرژی دارند كه این انرژی میتواند به صورت گرمایی، مكانیكی یا الكتریكی تامین شود.
مهمان این برنامه آقای «مسعود محمدی» مدیر داخلی شركت تولیدی است كه در آن به مباحثی از قبیل طراحی و مهندسی محصول، روش حرارتی و قشایی، تولید بومی و نقش آن در صنعت و كاركرد محیط زیستی محصول پرداخته خواهد شد.
محوریت این قسمت از برنامه با تولید بومی آب شیرین كن حرارتی است.
برنامه «نوآوران» كاری از گروه «كارآفرینی و كسبوكار» به تهیهكنندگی خانم «لیلا روزبهانی» است كه در روزهای شنبه تا چهارشنبه، ساعت 14:40 و به مدت 20 دقیقه از شبكه رادیویی اقتصاد پخش میشود.