مشاور هیئت مدیره انجمن صنفی كارفرمایان كارخانجات ماكارونی ایران گفت: در حال حاضر میزان مصرف ماكارونی در كشور بین 600 تا 800 هزار تن در سال است.
«رسول مژده شفق» در برنامه تابلوی واردات رادیو اقتصاد افزود: تمامی این نیاز توسط واحدهای صنعتی داخل كشور تولید و تامین می شود.
وی همچنین اظهارداشت: سالانه بین 10 تا 20 درصد ظرفیت تولید ماكارونی كشور به صادرات اختصاص پیدا می كند.
مشاور هیئت مدیره انجمن صنفی كارفرمایان كارخانجات ماكارونی ایران گفت: تولید ماكارونی در كشور از دهه 1370 با ورود ماشین آلات و تجهیزات روز دنیا بصورت كاملا صنعتی و حرفه ای و در بالاترین سطح استانداردهای روز دنیا تولید و عرضه می شود.
وی در ادامه با بیان اینكه ماشین آلات و تجهیزات كارخانجات تولید ماكارونی در كشور اغلب از اروپا وارد شده است، افزود: در حال حاضر این ماشین آلات بصورت مهندسی معكوس در برخی از استان ها در حال تولید است.
شفق اضافه كرد: كارخانجات مزبور اغلب در تولید انواع ماكارونی بصورت رشته ای و شكلی كه در اصطلاح فرمی گفته می شود با نصب یك میلیون و 200 هزار تن ظرفیت بالقوه جزو تولید كنندگان قوی در حوزه صنعت غذایی سالم در كشور مشغول فعالیت هستند.
وی با بیان اینكه میزان واردات ماكارونی به كشور عدد قابل توجهی نیست، اظهارداشت: رقم واردات ماكارونی به 1 تا 2 درصد هم نخواهد رسید بنابراین هیچ گونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد.
مشاور هیئت مدیره انجمن صنفی كارفرمایان كارخانجات ماكارونی ایران گفت: سال 1400 سالی پررونق برای صادرات ماكارونی در كشور بود.
وی ضمن اشاره به تولید ماكارونی در ایران در بالاترین سطح استانداردهای روز دنیا افزود: سال گذشته بیش از 224 هزار تن ماكارونی از كشور به مقصد كشورهای مختلف دنیا صادر شد.
شفق اظهارداشت: ماكارونی تولید داخل از نظر كیفیت با تولیدات كشورهای اروپایی در بازارهای جهانی رقابت و همینطور طرفداران زیادی در دنیا دارد.
وی در ادامه با بیان اینكه ماكارونی ایران امروز در بازارهای ممالك آفریقایی، آسیای میانه و دیگر اقصی نقاط دنیا حضور پررنگی دارد، یادآورشد: صبغه صادرات ماكارونی در كشور نیزبه بیش از دو دهه برمی گردد.