رئیس هیئت مدیره سندیكای صنایع آسانسور و پله برقی ایران گفت: ایران بواسطه جوانی جمعیت ونیاز به مسكن جزو كشورهای پیشرو در صنعت آسانسور از نظر آماری است.
«محمدرضا زهره وندی» در برنامه تابلوی واردات رادیو اقتصاد افزود: امروز كه تعداد نصب آسانسورهای جدید به علت كاهش ساخت و ساز در كشور كم شده با این وجود شاید ایران پنجمین كشور دنیاباشد از نظرآسانسورهای جدیدی كه در یك سال تولید و نصب می شود.
وی اظهارداشت: هم اكنون ایران در بین كشورهای آسیای میانه، سی آی اس، عراق، سوریه، افغانستان و قسمتی از آفریقا از قابلیت خیلی خوبی برای صادرات آسانسور برخوردار است.
رئیس هیئت مدیره سندیكای صنایع آسانسور و پله برقی ایران گفت: تركیه شاید از نظر تولید آسانسور از ایران قوی تر باشد اما جمهوری اسلامی از نظر ارائه خدمات فنی و مهندسی در این حوزه از كشور تركیه خیلی بالاتر است.
وی در ادامه با بیان اینكه زمانی در كشور از آسانسور به عنوان یك كالای لوكس نگاه می شد، افزود: خوشبختانه امروز ضریب نفوذ آسانسور در اقصی نقاط مملكت به حدی گسترش یافته كه حتی در مناطق روستایی از آسانسور به عنوان یك وسیله حمل و نقل عمودی ضروری استفاده می كنند.
زهره وندی همچنین از نصب 28 هزار دستگاه آسانسور جدید طی سال گذشته در كشور خبرداد و اظهارداشت: این تعداد آسانسور شاید از مجموع آسانسورهای منصوبه در كشورهای اروپایی و آفریقایی در یك سال به دلیل جوانی جمعیت بیشتر باشد.
وی عنوان كرد: ایران در بحث آسانسورهای شش، هفت و هشت طبقه با سرعت یك متر برثانیه خودكفاست و همینطور در این عرصه از قابلیت صادراتی نیز برخوردار است.
رئیس هیئت مدیره سندیكای صنایع آسانسور و پله برقی ایران یادآورشد: در حال حاضر عمده آسانسورهای مورد نیاز كشوردر همین دسته بندی قرار می گیرند.