رهیافت "شنبه الی چهارشنبه" از ساعت 21:05 به مدت 55 دقیقه

منابع مورد پیش‌بینی در لایحه بودجه 1402 قابل وصول است

رئیس كمیسیون تلفیق بودجه سال 1402 مجلس شورای اسلامی گفت: منابع مورد پیش‌بینی در لایحه بودجه سال آینده قابل وصول و تحقق است.

1401/11/04
|
09:38
|

«سید شمس الدین حسینی» در برنامه رهیافت رادیو اقتصاد افزود: لایحه بودجه سال 1402 یك لایحه ایده آل و مطلوبی نیست و حتی خود رئیس سازمان برنامه و بودجه كشور هم چنین ادعای ندارد.


وی اظهارداشت: نمایندگان مجلس با در نظر گرفتن جمیع جهات و برخی از معیارها لایحه بودجه سال آینده را یك لایحه بودجه قابل قبول ارزیابی و به همین دلیل به كلیات لایحه بودجه رای مثبت دادند.

رئیس كمیسیون تلفیق بودجه سال 1402 مجلس شورای اسلامی گفت: بررسی‌ها حكایت از این دارد كه منابع مورد پیش‌بینی در لایحه مزبور قابل وصول و تحقق است.

وی در ادامه افزود: مخارج در بخش جاری و همینطور بازپرداخت بدهی‌ها یا اوراق از سوی دولت یك امر اجتناب ناپذیر است.

حسینی اظهارداشت: بودجه بخش عمرانی در لایحه بودجه سال آینده 26 درصد رشد را نشان می‌دهد كه البته این رشد با توجه به وضعیت سرمایه گذاری در كشور رشد پائینی است اما یكسری نوآوری در ابزارهای تامین مالی مثل اوراق درون سالی، مولدسازی اموال و موارد دیگر در لایحه مزبور لحاظ شده كه می‌تواند كمك كند بیشتر از 368 هزار میلیارد تومان كار عمرانی در مملكت انجام داد.

وی به رادیو اقتصاد عنوان كرد: پیش‌بینی می‌شود كسری ترازهای عملیاتی در لایحه بودجه سال آینده نسبت به سال جاری كمتر باشد.

رئیس كمیسیون تلفیق بودجه سال 1402 مجلس شورای اسلامی گفت: طبق لایحه مزبور مالیات بر اشخاص حقوقی در سال آینده از 25 درصد قانونی به 18 درصد كاهش خواهد یافت.

وی افزود: بر اساس قانون بودجه مالیات بر اشخاص حقوقی در سال جاری از 25 درصد قانونی به 20 درصد كاهش یافته بود كه این عدد در سال پیشرو به 18 درصد خواهد رسید.

حسینی اظهارداشت: اگر شركت‌های بورسی سود خود را توزیع نكنند بلكه سرمایه گذاری كنند طبق لایحه بودجه سال آینده مشمول معافیت مالیاتی هم خواهند شد.

وی افزود: در لایحه بودجه سال 1402 سعی شده با استفاده از اوراق مالی درون سالی، اوراق بازخرید یا ریپو نقدینگی در جامعه مدیریت شود.

رئیس كمیسیون تلفیق بودجه سال 1402 مجلس شورای اسلامی یادآوررشد: اهتمام دولت بر اینكه هزینه تسهیلات تكلیفی افزایش پیدا نكند و همینطور به تثبیت و ثبات اقتصادی هم در این لایحه توجه شده است.

دسترسی سریع
رهیافت