برنامه "ما می توانیم" سه شنبه 1 فروردین ماه به سراغ موفقیت كشور در درمان سرطان خون با ژن درمانی می رود.
به گزارش رادیو اقتصاد؛ «ژندرمانی» جدیدترین روش برای درمان سرطان در جهان است كه با تلاش یك شركت دانشبنیان ایرانی به مرحله نهایی رسیده است؛ فقط دو شركت چندملیتی در جهان این روش درمانی را ارائه میكند و این دانش در ایران با تلاش محققان داخلی بومی شده است.
ژندرمانی نوعی روش درمان یا پیشگیری از بیماری است كه دستورالعملهای ژنتیكی درون سلولهای یك فرد را فعال میكند. ژنها در واقع نمود ظاهری تمام جنبههای زندگی یك سلول هستند: آنها كُدی را درون خود نگه میدارند كه سلولها را قادر به رشد، عملكرد و تقسیم میكند.
كارشناسان در برنامه فردا درباره موفقیت كشور در درمان سرطان خون با ژن درمانی اطلاعاتی را بیان می كنند.
برنامه "ما می توانیم" به تهیه كنندگی لیلا امیدیگانه و اجرای امیرحسین راسخ هر روز در نوروز 1402 ساعت 07:30 به مدت 25 دقیقه از رادیو اقتصاد پخش می شود.