روی خط اقتصاد شنبه الی چهارشنبه از ساعت 19:00 به مدت 55 دقیقه

رادیو اقتصاد

روي خط اقتصاد

كریملو برپایی نمایشگاه با هدف تجاری سازی فناوری ها

از 14 تا 17 آذر ماه تبریز شاهد برپایی یازدهمین نمایشگاه رینوتكس با حضور همه فناوران و بازیگران و فعالین اكوسیستم خواهد بود.

1402/08/24
|
11:03
|

كریملو رئیس ستاد برگزاری نمایشگاه رینوتكس در گفتگو با برنامه روی خط اقتصاد اظهار داشت: از دوره های اولیه برگزاری این نمایشگاه مقرر شده بود تا در سطح بین المللی برنامه ریزی شود ولی كاری صورت نگرفت؛ نمایشگاه امسال بصورت ملی و از سال آینده درصددیم تا با برگزاری نمایشگاه بین المللی در خدمت همه فناوران كشورهای دیگر باشیم.

كریملو افزود: نمایشگاه رینوتكس با هدف تجاری سازی فناوری ها برگزار می شود كه زنجیره ایی با 5 بخش هدفگذاری شده است.

وی بخش های مختلف نمایشگاه را در سطوح فناور، ایده، توسعه، تجاری سازی و فروش دانست و بیان داشت: تبریز بعنوان شهر صنعتی با همكاری وزارت صمت برنامه های ویژه ایی در بخش دانش آموزی، فناورانه و سرشناسان این صنعت با هدف تقویت سرمایه های اجتماعی خواهد داشت.

رئیس ستاد برگزاری نمایشگاه رینوتكس مشاركت سازمان ها، دانشگاه ها و بازیگران اكوسیستم را ضروری دانست و گفت: 3سایت برای ثبت نام و كسب اطلاعات بیشتر مهیا شده است.

دسترسی سریع
روی خط اقتصاد