روی خط اقتصاد شنبه الی چهارشنبه از ساعت 19:00 به مدت 55 دقیقه

رادیو اقتصاد

روي خط اقتصاد

دكتر حمید لاسجردی انتظار افكار عمومی واكنش فوری و راه حل قاطع در مسایل غزه بود.

ملاحظات سیاسی، مصالح و منافع برخی كشورهای عربی در روند عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی از تصمیم قاطع در این كنفرانس جلوگیری كرد.

1402/08/23
|
07:42
|

لاسجردی كارشناس مسایل بین الملل در گفتگو با برنامه روی خط اقتصاد اظهار داشت: صاحبنظران بر این باور بودند كه برگزاری كنفرانس همكاری اسلامی در عربستان می تواند تصمیم قاطع و فوری برای حل مسایل غزه داشته باشد و ضمن محكوم كردن جنایات اسرائیل راه نجاتی برای شرایط سخت مردم غزه در این روزها پیدا كند؛ اما ملاحظات سیاسی، مصالح و منافع برخی كشورهای عربی با روند عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی از تصمیم قاطع در این كنفرانس جلوگیری كرد.

لاسجردی با اشاره به اظهارات ریاست جمهور ایران و سوریه كه سوابق مبارزاتی با رژیم صهیونیستی داشتند تاكید كرد: در قطعنامه پایانی این نشست موارد قابل تاملی همچون آتش بس، قطع كمك به اسرائیل، فرجام خواهی از جنایات صهیونیست مطرح شده بود.

وی گفت: انتظار بر این بود كشورهای عربی_اسلامی واكنش فوری و موثری بر حل مسایل داشته باشند كه امید می رود با فشار افكار عمومی شاهد تصمیم عملی تری در این حوزه باشیم.

لاسجردی بیان داشت: مجموعه پیشنهاداتی كه در این قطعنامه در 10 بند توسط جمهوری اسلامی ایران مطرح شده می تواند در دورنمای آینده قابل دستیابی باشد؛ موضوعاتی همچون رساندن كمك های انسانی، قطع روابط نظامی و كمك به رژیم صهیونیستی، آزادی زندانیان ، نجات بیمارستان ها و مكاكمه رژیم اسرائیل كه افكار عمومی در جهان نسبت به آن واكنش نشان داده است.

وی اظهار امیدواری كرد اقدامات كشورهای عربی اسلامی بتواند در برابر جنایات رژیم صهیونیستی به اقدام و واكنش موثر و مناسبی دست یابند.

دسترسی سریع
روی خط اقتصاد