جایزه مصطفی (ص) با بهره گیری از نام حضرت رسول (ص) با وجود گروه های علمی در سطح جهان همزمان با هفته وحدت برگزار می شود.
حسین ریوندی مدیر ارتباطات و ترویج بنیاد مصطفی (ص) در گفتگو با برنامه روی خط اقتصاد اظهار داشت: اعطای جایزه مصطفی (ص) با ماموریت تجلیل و الگوسازی از دانشمندان برجسته جهان اسلام از سال 91 شروع شد تا آثار نوآورانه در مرزهای دانش، علم و فناوری، ارتباطات، علم فناوری زیستی و پزشكی، نانو، علوم پایه و مهندسی مورد تجلیل قرار گیرد.
ریوندی با اشاره به جایزه مصطفی (ص) به نماد شایستگی و برتری علمی در سطح جهان افزود: در 4 دوره گذشته جایزه به 14 دانشمند از كشورهای بنگلادش، ایران، اردن، لبنان، مراكش، پاكستان، سنگاپور و تركیه اعطا شد و در آستانه پنجمین دوره اعطای جایزه مصطفی (ص)، فراخوانی به 21 هزار دانشمند و نهاد برجسته علمی و فناوری در جهان ارسال شد.
وی ادامه داد: 2600 پرونده از 110 كشور جهان با كارنامه های علمی در این مدت بررسی شدند كه در نهایت منجر به معرفی 5 برگزیده در 2 حوزه مختلف خواهد شد.
مدیر ارتباطات و ترویج بنیاد مصطفی (ص) بیان داشت: 130 شخصیت برجسته علمی از 31 كشور جهان از 6 تا 12 مهر در ایران حضور خواهند داشت كه طی آن رویدادهای مختلف و آیین اعطای جایزه در 10 مهر برگزار خواهد شد.
ریوندی برگزاری نشست های دانشگاهی را روزهای 8 تا 10مهر اعلام كرد و گفت: نشست های دانشگاهی در حوزه های سلامت، انرژی، محیط زیست، هوش مصنوعی و زیست بوم علم و فناوری با حضور تعداد زیادی از مهمانان از سراسر دنیا برگزار می شود.