روی خط اقتصاد شنبه الی چهارشنبه از ساعت 19:05 به مدت 45 دقیقه

رادیو اقتصاد

روي خط اقتصاد

عباس علی آبادی: بومی‌سازی دستگاه‌های شارژ سریع خودروهای برقی در داخل

مدیر عامل گروه مپنا از بومی‌سازی كامل دستگاه‌های شارژ سریع خودروهای برقی در كشور خبر داد.

1401/11/23
|
08:32
|

«عباس علی آبادی» در برنامه روی خط اقتصاد رادیو اقتصاد ضمن تبریك ایام الله دهه فجر 1401 افزود: نهضت برقی‌سازی یك حركت جهانی است كه ازسال‌های پیش شروع شده و امروز دامنه این نهضت به حوزه حمل و نقل نیز رسیده است.

وی همچنین اظهارداشت: در انقلاب صنعتی دوم این دریافت شد كه اگر چنانچه برق جایگزین انرژی‌های اولیه شود می‌توان به نحو مناسب‌تری شدت انرژی را مدیریت كرد.

مدیر عامل گروه مپنا گفت: بعدها بحث‌های محیط زیستی به مسائل اقتصادی اضافه شد به همین دلیل توسعه برقی‌سازی با هدف زیست محیطی در دستور كار كشورهای مختلف قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: این شاید نخستین بار یا از نوادر برنامه هایست كه برای كمك به محیط زیست یك كار اقتصادی انجام می‌شود.

علی آبادی بیان داشت: اجرای طرح توسعه برقی‌سازی نه فقط به نفع محیط زیست بوده بلكه به شدت اقتصادی است.

وی عنوان كرد: این حركت در سطح جهانی به شدت در حال انجام است و كشورهای زیادی نیز در این عرصه پیشرو هستند.

مدیر عامل گروه مپنا گفت: برای مثال نروژ در اروپا كه یك كشور نفتی است امروز بیش از 70 درصد خودروهای این كشور برقی شده وهمینطور در آلمان به ازای هر پنج خودرو یك خودرو برقی تولید می‌شود.

وی افزود: بدون شك برقی بودن از شاخصه‌های مهم خودروها در آینده است از اینرو می‌طلبد ایران نیزدر این مسیر با سرعت هرچه تمام‌تر به سمت جلو حركت كند.

علی آبادی اظهارداشت: خوشبختانه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی سرمایه‌گذاری بسیار وسیع و گسترده‌ای در توسعه زیر ساخت برقی در ایران صورت گرفته كه وجود 90 هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی برای تولید برق در كشور خود شاهدی صادق برای این مدعاست.

وی با بیان اینكه ایران امروز از نظر زیر ساخت برق از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است، ابراز كرد: خوشبختانه تمامی روستاهای كشور امروز به بركت انقلاب اسلامی از نعمت برق برخوردارند.

مدیر عامل گروه مپنا گفت: دستگاه‌های شارژ سریع و شبكه هوشمند برای مدیریت بار متحرك برقی از جمله نیازهای اساسی برای توسعه خودروهای برقی در كشور است.

وی افزود: خوشبختانه در این زمینه از سوی گروه مپنا كارهای بسیار خوبی صورت گرفته و ظرفیت‌های خوبی هم در سایر شركت‌های دانش بنیان كشور وجود دارد.

علی آبادی اظهارداشت: گروه مپنا برای توسعه برقی‌سازی خودرو دو كار اساسی انجام داده نخست زیرساخت شارژ را بطور كامل بومی كرده و آمادگی دارد این دستگاه‌ها را در سراسر كشور نصب كند.

وی به رادیو عنوان كرد: این نیازمند همكاری و مساعد شهرداری‌ها و ادارات راه است تا بتوان سامانه های مزبور را در سطح شهرها و راه ها نصب كرد.

مدیر عامل گروه مپنا یادآورشد: شبكه نرم افزاری هوشمند برای مدیریت بار نیز در این گروه با هماهنگی وزارت نیرو در حال انجام است حال اگرچنانچه این كار در دستور مقامات قرار گیرد گروه مپنا می‌تواند شبكه مزبور را پیاده‌سازی كند و هیچ مشكل فنی در این زمینه وجود ندارد.

دسترسی سریع
روی خط اقتصاد