مدیر زراعت سازمان جهاد كشاورزی بوشهر گفت: سالانه افزون بر 970 هزار تن انواع محصولات سبزی و صیفی در این استان تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی میشود.
«رضا حسینپور» در برنامه مجله كشاورزی رادیو اقتصاد افزود: طبق معمول بواسطه شرایط اقلیمی تولید محصولات سبزی و صیفی طی شش ماهه دوم سال در این استان اتفاق میافتد.
وی همچنین اظهارداشت: سالانه استان بوشهر 22 هزار و 500 هكتار از اراضی كشاورزی خود را به كشت محصولات سبزی و صیفی اختصاص میدهد.
مدیر زراعت سازمان جهاد كشاورزی بوشهر گفت: همه ساله نیمی از سطح زیركشت محصولات سبزی و صیفی در استان یعنی 11 هزار و 500 هكتار به كشت گوجه فرنگی اختصاص پیدا می كند.
وی در ادامه افزود: سالانه افزون بر 600 هزار تن محصول گوجه فرنگی در استان بوشهر تولید میشود.
حسینپور اظهارداشت: بقیه سطوح زیركشت اراضی كشاورزی در این استان به سایر محصولات مثل هندوانه، خربزه، طالبی، فلفل، بادمجان، سبزیجات برگی، كلم و لوبیا سبز اختصاص پیدا میكند.
وی عنوان كرد: طبق معمول كشت گوجه فرنگی در بوشهر از اوائل مرداد ماه در مناطق معتدل استان آغاز و همینطور برداشت این محصول از اوائل آبان ماه شروع و تا اواخر اردیبهشت ماه سال بعد ادامه مییابد.
مدیر زراعت سازمان جهاد كشاورزی بوشهر یادآورشد: هزینههای تولید محصولات خارج از فصل نسبت به تولید محصولات در فصول واقعی و مختص به خود دارای هزینه بیشتری است.