برنامه" مجله كشاورزی " پنج شنبه 22 دی ماه به موضوع " علل سه نرخی شدن گوشت قرمز " می پردازد.
به گزارش روابط عمومی رادیواقتصاد، در حال حاضر 3 نرخ متفاوت برای گوشت قرمز وجود دارد كه یكی قیمت شركت پشتیبانی امور دام كشور، دیگری قیمت سازمان میادین میوه و تره بار و سومی قیمت بازار است كه تفاوتهای قابل توجه باهم دارند.
در بخش تولید گوشت قرمز، میزان عرضه نسبت به تقاضا بیشتر است و این مازاد عرضه بیش از هر وقت دیگر در نتیجه كاهش تقاضا است.
در برنامه فردا محمدعلی اسفنانی مدیر كل تعزیرات حكومتی استان تهران در خصوص علل سه نرخی شدن گوشت قرمز مطالبی را به سمع شنوندگان می رساند.
برنامه" مجله كشاورزی" به تهیه كنندگی آتنا ابراهیمی معیر و مهدی شیارهر روز ساعت 15:05 به مدت 40 دقیقه از رادیو اقتصاد پخش می شود.