برنامه «نوآوران» شنبه 30 اردیبهشت، با موضوع اختراع و تولید سیستم آنالیز طلا در خدمت شنوندگان خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی رادیو اقتصاد، از گذشته در صنف طلا فروشان گالری هایی بودند كه به خاطر تشخصی نادرست و خرید طلای بدلی و عیار پایین سرمایه خود را از دست داده اند. حتی افراد باتجریه هم امكان دارد كه در دام افراد سود جود افتاده و بخش عمده سرمایه خود را از دست داده باشد.
ولی با سیستم عیار سنج طلا دیگر نگرانی وجود نخواهد داشت چون در كمتر از 30 ثانیه عیار و كیفیت طلا كاملا مشخص می شود.
این سیستم با محیط كابری بسیار آسان برای همه افراد جامعه به راحتی قابل استفاده می باشد و حساسیت و دقت بالایی كه دارد هر گونه فلزی را كه در داخل جواهرات، انگشتر و یا النگو استفاده شده باشد به خوبی تشخیص می دهد.
علی مطهری نژاد مخترع و تولید كننده عیار سنج، علی پودنچی رییس مركز فنی حرفه ای بهبهان، هادی معقولی و علی قنواتی تولیدكننده طلا در این برنامه راجع به اختراع و تولید سیستم آنالیز طلا صحبت می كنند.
تحلیل الكترونیك محصول، چالش های بازار و تولید، عیار سنج طلا و مشابه سازی در كشور از دیگر موارد مطرح در این برنامه می باشد.
برنامه «نوآوران» كاری از گروه «كارآفرینی و كسبوكار» به تهیهكنندگی خانم «لیلا روزبهانی» است كه در روزهای شنبه تا چهارشنبه، ساعت 14:40 و به مدت 20 دقیقه از شبكه رادیویی اقتصاد پخش میشود.