پاكار شنبه الی چهارشنبه از ساعت 14:05 به مدت 35 دقیقه

در برنامه «پاكار» خواهیم شنید قانون حقوق و دستمزد

برنامه «پاكار» دوشنبه 22 اسفند، نگاهی به موضوع قانون حقوق و دستمزد خواهد داشت.

1401/12/22
|
09:46
|

به گزارش روابط عمومی رادیو اقتصاد، یكی از مشكلات مهم كارگران عدم پرداخت مزایای شغلی است. بر اساس آمارهای غیررسمی، 35درصد كارگران فقط حقوق پایه می‌گیرند، بدون هیچ مزایایی، ولی از ترس بیكار شدن حاضر به شكایت از كارفرمای خود نیستند.

بر اساس قانون كار, مصوبات مزدی شورای عالی كار برای همه لازم اجرا است. این در حالی است كه در حال حاضر تخلفات گسترده و تقریباً‌ عرفی در جامعه وجود دارد كه كارفرمایان واحدهای متوسط و كوچك و واحدهای صنفی از الزامات مندرج در بخشنامه مزد امتناع می كنند.

یكی از مشكلات در مسیر استخدام یك كارگر این است كه؛ بعد از اینكه كارگران آگهی استخدام را مشاهده می كند، به آن مجموعه مراجعه می‌كند، اما بعد از اینكه هفت خان رستم را سپری می كند در صورتی كه شانس با او یار باشد و جذب مجموعه شود، برای تعیین حقوق و دستمزد با این جمله روبرو می شود كه حقوق حداقل وزارت كار پرداخت می‌شود.

اما به راستی «حقوق حداقل وزارت كار» به تنهایی است یا در كنار مزایای شغلی معنا پیدا می‌كند؟

در برنامه امروز، با كارشناسان درباره موضوع قانون حقوق و دستمزد صحبت می‌شود.

برنامه «پاكار» كاری از گروه «كارآفرینی و كسب‌وكار» به تهیه‌كنندگی «یوسف فرجی» و گویندگی «ژاله اكبری» است كه در روزهای شنبه تا چهارشنبه، ساعت 14:05 و به مدت 35 دقیقه از شبكه رادیویی اقتصاد پخش می‌شود.

دسترسی سریع
پاكار