فصیح خوشگرد در گفتگو با رادیو اقتصاد عنوان كرد: پوشك بچه در كشور با كمبود مواجه نیست
رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع سلولزی و بهداشتی ایران گفت: در حال حاضر 70 تا 75 درصد مواد اولیه تولید پوشك بچه و نوار بهداشتی بانوان در كشور از محل واردات تامین می شود كه ارتباط مستقیم با قیمت ارز دارد.
«عباس فصیح خوشگرد» در برنامه روی خط بازار رادیو اقتصاد افزود: مواد اولیه تولید پوشك بچه شامل خمیر الیاف بلند، خمیر الیاف كوتاه، خمیر فلاف، پودر جاذب و غیره است.
وی اظهارداشت: این مواد از كشورهای آمریكایی، اسكاندیناوی و برخی از كشورهای آسیایی وارد می شود.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع سلولزی و بهداشتی ایران گفت: تولیدكنندگان كشور ارز مورد نیاز خود را از سامانه نیما تهیه می كنند.
وی افزود: متاسفانه در ماه های اخیر قیمت ارز بر مدار افزایشی بوده و این بصورت ناخودآگاه و به ناچار باعث می شود مواد اولیه با قیمت های گران تری به دست تولیدكنندگان برسد.
فصیح خوشگرد با بیان اینكه بازار تولید دستمال كاغذی ارتباطی با بازار پوشك بچه ندارد، اظهارداشت: ظرفیت تولید دستمال كاغذی، پوشك بچه و نوار بهداشتی در كشور از مقدار مصرف داخلی به مراتب بیشتر است لذا هیچ گونه مشكلی در تامین این اقلام در مملكت وجود ندارد.
وی تصریح كرد: متاسفانه به دلیل بالا رفتن قیمت ارز هزینه های تولید افزایش پیدا كرده و همین امر تاثیر خود را بر روی قیمت تمام شده تولید پوشك بچه نیز گذاشته است.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع سلولزی و بهداشتی ایران یادآورشد: مردم هیچ نگرانی درباره كمبود پوشك بچه نداشته باشند چرا كه تولید كنندگان با تمام ظرفیت مشغول فعالیت هستند.
برنامه «روی خط بازار» كاری از گروه كسب و كار شبكه رادیویی اقتصاد است كه از شنبه تا چهارشنبه هر روز ساعت 10: 10 به مدت 75 دقیقه به تهیه كنندگی «حمیده رضا سلطانی» با هدف ارائه یك تصویر بزرگتر و كاملتر و قابل درك از رویدادهای مهم اقتصادی و رفع ابهامات اقتصادی بر روی موج اف ام ردیف 98 قرار میگیرد و علاقمندان میتوانند جهت دریافت فایل صوتی برنامه به سایت این رادیو مراجعه كنند.





